INFO & REVIEWS

INFO

GEBRUIK:

Het verzwaarde oogkussen gebruik je tijdens jouw ontspanmoment of meditatie. Of om ontspannen in slaap te komen.

Het is niet aan te raden dit product te verwarmen. Kussensloop is te wassen, in de wasmachine op max. 30 graden Celsius.

INHOUD & ONDERHOUD:

100% natuurlijk lijnzaad, biologische kruiden, natuurzuivere edelstenen. Voor jou naar wens samengesteld.

DISCLAIMER:

Eyepillow.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of allergische reacties na gebruik van het product.

NAAR PRODUCTEN
 • -JUDITH-

  "Ik zou de Eyepillow echt iedereen aan kunnen raden. Het helpt mij bij een meditatie of ademsessie om dieper in ontspanning te raken en te blijven. De combinatie van de heerlijke geur en de fijne vibes zorgen ervoor dat ik echt in een andere dimensie kom.

  De Eyepillow ligt dan ook standaard binnen handbereik op mijn nachtkastje, voor wanneer ik niet direct in die diepe slaap kan komen. "

 • -ASTRID-

  "De verzwaarde oogkussens van eyepillow.nl helpen mijn yogacursisten extra te relaxen tijdens de eindontspanning van mijn les. De combinatie van amethist en lavendel is een heerlijke extra toevoeging voor dat welverdiende rust moment.

  Ook als verkooppunt van eyepillow.nl kan ik mijn cursisten extra bedienen zodat ze ook thuis deze ervaring kunnen hebben. "

 • -MASSAGEPRAKTIJK HEESTERS-

  "Ik gebruik de oogkussens van eyepillow.nl voor mezelf en voor mijn klanten. Klanten die het lastig vinden om te ontspannen, kunnen dit veel beter met een oogkussen op hun gezicht. Hij is perfect qua zwaarte en drukt niet te hard op je ogen. Ik gebruik zonder geur voor de klant. Hoesjes zijn makkelijk schoon te wassen. Ik ben er heel blij mee."

 • -BART-

  "Super fijn om in slaap te vallen of te gebruiken wanneer je hoofdpijn hebt of vermoeide ogen! Een topper"